Lisansüstü Öğrenci Alımı İlanı

17 Haziran 2019 Pazartesi

Enstitümüz tezli yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci alınacaktır.

Lisans eğitimini yurt içinde tamamlayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı adaylar için

• Başvuru kılavuzu  (Başvurular 24- Haziran 5 Temmuz 2019 tarihleri arasında internet üzerinden alınacaktır.)
  • 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi lisansüstü kontenjanlarıa başvuruhttp://ogrenci.trabzon.edu.tr/AdayLogin adresinden yapılacaktır. Başvuru yapıldıktan sonra başvurunuzun Enstitü Müdürlüğünce onaylanması gerekmektedir. Başvurunuzun onay durumunu ekranınızdan kontrol ediniz. Başvurunuzun onaylanması durumunda ekranınızdaki incele butonunutıklayarak açılacak olan Lisansüstü Ön Kayıt Başvuru Formunun sayfa sonunda yer alan Sınav Giriş Belgesini indiriniz. Giriş sınavına gelirken istenilen belgelerle birlikte Sınav Giriş Belgenizi de beraberinde getiriniz.

Yabancı uyruklu adaylarla lisans eğitiminin tamamını yurt dışında tamamlayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı adaylar için
  • Başvuru kılavuzu  (başvuru 1 - 5 Temmuz  2019 günleri arasında mesai saati içerisinde, şahsen Trabzon Üniversitesi Fatih Kampüsü Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Söğütlü - Akçaabat/TRABZON adresine yapılacaktır.  Ayrıntılı bilgi için başvuru kılavuzuna tıklayınız.)
  • Başvuru formu