Devlet Konservatuvarı

Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Ziyaret

Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Ayşegül Ergene önderliğinde, Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Nuri Nalbantoğlu, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mehmet Timuçin Bakırcı ve Yüksek Okul Sekreteri Osman Turan, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü sayın Tamer Erdoğan’ı ziyaret etti. Bu önemli buluşma, iki kurum arasındaki kültürel ve sanatsal ilişkilerin güçlendirilmesi ve işbirliğinin artırılması amacını taşıyordu. Kültür ve sanatın yaygınlaşması ve gelişimi adına yapılan bu adım, özellikle ilimizde Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Kültür Yolu Festivali’ne sağlanabilecek katkılar ve ortak çalışmalar için bir zemin oluşturmayı hedefliyordu. Misafirperverliklerinden ötürü sayın Tamer Erdoğan beyefendiye teşekkürlerimizi sunuyoruz.