Devlet Konservatuvarı

Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan Gürcistan Trabzon Başkonsolosluğu'na Ziyaret

Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Ayşegül Ergene, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mehmet Timuçin Bakırcı ve Devlet Konservatuvarı Yüksekokul Sekreteri Osman Turan, Gürcistan Trabzon Başkonsolosu Sayın Nikoloz IASHVILI ile gerçekleştirdikleri temaslarda, iki kurum arasındaki işbirliğini güçlendirmek için somut adımlar attılar. Sanat ve kültür alanlarında ortak projeler geliştirme, öğrenci ve akademisyen değişimi gibi alanlarda işbirliği potansiyelini değerlendirdiler. Kültürel bağların güçlenmesine ve kültürel alışverişin artmasına katkı sağlayacak olan görüşme ve misafirperverliklerinden ötürü Sayın Başkonsolos Nikoloz IASHVILI’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz.